Veelgestelde vragen aan Melinda

Iedereen heeft privé te maken met het regelen van zaken zoals; alles wat met geld te maken heeft (betalen, sparen, beleggen en lenen), verzekeringen (ziektekosten, WA-, inboedel-, opstal- of een autoverzekering), pensioen, (gemeentelijke) belastingen en toeslagen, kosten voor het verbruik van gas/water/licht en internet/telefonie. Al met al veel zaken waar allerlei acties uit voort kunnen komen.

Als je naast me zit dan geef je zelf aan dat ik je help en wanneer ik op afstand voor je werk, dan gebruik ik een speciaal daarvoor bestemd formulier waarmee je mij toestemming geeft om jouw persoonsgegevens uit te kunnen wisselen met de betreffende instantie(s). Alles verloopt hierbij volgens de richtlijnen van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). 

Jij beslist altijd zelf over jouw zaken, ik voer nadrukkelijk geen financiële handelingen voor je uit en ik ben in het bezit van een recente Verklaring Omtrent Gedrag. Ook heb ik een geheimhoudingsplicht, meer kan je hierover ook lezen in mijn algemene voorwaarden.

Het is handig als ik gebruik kan maken van een internetverbinding, maar ik kan ook met mijn laptop verbinding maken via een hotspot op mijn eigen telefoon.

Jazeker help ik ook met (particuliere) aangifte inkomstenbelasting. Ook kan ik checken of er recht is op toeslagen en is het van belang om de actuele inkomsten door te geven aan de belastingdienst zodat je terugbetaling kunt voorkomen.  

Mijn werkgebied ligt in Almere met een ruime straal er om heen. Amsterdam, Lelystad en Hilversum zijn plaatsen die voor mij goed bereikbaar zijn. Bel me gerust voor de mogelijkheden.

Ik ben zowel particulier als zakelijk in te huren. Op mijn facturen vermeld ik altijd de BTW zodat een ondernemer deze terug kan vragen. 

Veelgestelde vragen aan Melinda

Ik streef er naar om mijn website zo informatief mogelijk te maken, mocht je vraag er toch niet tussen staan dan hoor ik dat graag!