Professioneel, betrouwbaar

en gestructureerd

Missie en Visie

Laatst kwam ik op zolder in een doos met oude spullen een persoonlijkheidstest tegen van de basisschool. Als beroepskeuze stond hierin vermeld dat ik gelukkig zou worden van een administratieve baan en van het helpen van mensen. Mezelf niet bewust van deze test ben ik secretaresse geworden en dit bleek een goede keus te zijn. En als kers op de taart help ik nu ook mensen thuis met de persoonlijke administratie!

Volgens het Nibud heeft 40% van de mensen moeite met hun thuisadministratie en daarin vervul ik graag een rol. De mensen die zelfredzaam zijn, komen al snel uit bij een administratiekantoor voor hulp, Ik merk dat er behoefte is aan een dienst met een lagere drempel, een persoonlijke assistente die je voor een betaalbaar tarief in kan zetten om zo toch de hulp te kunnen krijgen die je nodig hebt.

Melinda in een notendop

Melinda is altijd opgewekt

Eigenschappen

Met haar inmiddels middelbare leeftijd heeft ze de nodige levenservaring opgedaan en zo geleerd wat haar sterke kanten zijn en wat haar gelukkig maakt. Woorden die bij haar passen zijn; behulpzaam, geduldig, vriendelijk, sociaal, empathisch, gestructureerd en vooral opgewekt!
Ze woont samen met Bart in Almere-Poort en ze hebben beiden (al wat grotere) kinderen.

Melinda opleidingen

Opleidingen

Een echt Schoevers meisje, als toegewijde studente heeft ze haar diploma behaald voor Personal assistent. Daarnaast voldoet ze aan de eisen die zijn gesteld in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Dit houdt in dat ze beschikt over de noodzakelijke kennis- en vaardigheden met betrekking tot betalen, sparen, beleggen, lenen, verzekeren, pensioen en belastingen. Tevens is zij in het bezit van een recente Verklaring Omtrent Gedrag.

Netwerk Melinda

Samenwerken

Inmiddels heeft ze een mooi netwerk opgebouwd met andere professionals die geraadpleegd kunnen worden wanneer er bij de klant een behoefte is voor het regelen van zaken die in het verlengde liggen van de thuisadministratie.
Denk hierbij aan:
notarissen, financieel (belasting)adviseurs, hypotheekadviseurs en contacten bij verschillende instanties. (Melinda werkt onafhankelijk en heeft nadrukkelijk geen eigen belang bij het inschakelen van derden).

Eerder begonnen met....

Soms maak je dingen mee in je leven die een start zijn voor nieuwe ideeën, zo ben ik destijds begonnen met de nabestaandenassistente, Maar omdat ik iedereen kan helpen met de persoonlijke administratie heb ik “Thuis in administratie” opgezet. Met mijn opleiding voor nabestaandenbegeleider blijf ik het nog steeds speciaal vinden om mensen in zo’n moeilijke tijd te mogen ondersteunen.